Forum www.cantabile.fora.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linkin Park

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.cantabile.fora.pl Strona Główna -> Rock / Rock
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lorelai
Wielbiciel muzyki
Wielbiciel muzyki



Dołączył: 21 Kwi 2012
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Sob 11:38, 05 Paź 2013    Temat postu: Linkin Park



Według ciotki Wikipedii wykonują "szeroko pojętą muzykę rockową" i na dobrą sprawę trudno ująć to w równie trafny sposób Razz

Skład:

Chester Bennington - wokal
Mike Shinoda - wokal, gitara, instrumenty klawiszowe
Brad Delson - gitara prowadząca
Rob Bourdon - perkusja
David "Phoenix" Farrell - gitara basowa
Joe Hahn - DJ

Tak naprawdę każdy z wyżej wymienionych członków zespołu zajmuje się tysiącem innych rzeczy, bo przecież nie można skupić się na jednym konkretnym zadaniu. Ci multiinstrumentaliści, ech Rolling Eyes

Dyskografia:

- Hybrid Theory (2000)
- Meteora (2003)
- Minutes to Midnight (2007)
- A Thousand Suns (2010)
- Living Things (2012)

In The End
What I've Done
The Catalyst
Burn It Down

Niedawno Linkini wspólnie ze Stevem Aoki wydali piosenkę "A Light That Never Comes".

Ktoś ich słucha, a może nawet lubi? Czy też wręcz przeciwnie - nie znosi LP?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lotta
Producent
Producent



Dołączył: 01 Lut 2013
Posty: 280
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Sob 20:18, 05 Paź 2013    Temat postu:

O! Czesterowe Wyjce! Całe gimnazjum tak ich nazywałam i denerwowałam tym ich fanów! Very Happy A to wszystko przez to, że pewna osoba opowiadała mi o Czesterze, że on taki piękniutki i ffokle! W końcu się spytałam: "Pokarzesz mi tego przystojniaka w końcu?" i zaczęłam się śmiać, bo wyobrażałam go sobie o wiele lepiej.

Co do ich muzyki - te kawałki co znam są fajne lub naprawdę dobre. Nie jest to coś w moim stylu, ale doceniam. Lubię bardzo 'Faint' i taką inną wersję 'With You'. To są moje ulubione piosenki.

Jest jednak rzecz związana z nimi, która jest tak okropna, że aż mam dreszcze. FANFIKSZON! Serio - kiedyś natrafiłam na takie opowiadanko o nich (i nie tylko), że później nie mogłam dojść do siebie przez jakiś czas. Dlatego radzę nie czytać takich rzeczy - zwłaszcza ich fanom.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Midge Foe
Junior Admin



Dołączył: 16 Lut 2012
Posty: 501
Przeczytał: 3 tematy

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: się biorą dzieci?
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Sob 23:05, 05 Paź 2013    Temat postu:

Cholerka, to może dobrze, że omijam wszelkie ff szerokim łukiem...

A piosenek kilka znam, najbardziej lubię Faint, mimo że to kompletnie nie mój rodzaj muzyki.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lorelai
Wielbiciel muzyki
Wielbiciel muzyki



Dołączył: 21 Kwi 2012
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Nie 10:37, 06 Paź 2013    Temat postu:

Lotta napisał:
Jest jednak rzecz związana z nimi, która jest tak okropna, że aż mam dreszcze. FANFIKSZON! Serio - kiedyś natrafiłam na takie opowiadanko o nich (i nie tylko), że później nie mogłam dojść do siebie przez jakiś czas. Dlatego radzę nie czytać takich rzeczy - zwłaszcza ich fanom.
Było aż tak złe czy aż tak dobre? Razz

Dawno dawno temu czytałam sporo ff o Linkinach i niektóre autentycznie były niezłe (a przynajmniej tak uważałam wtedy). Niedawno uparłam się, że znajdę w odmętach internetu jedno opowiadanie, które wyjątkowo utkwiło mi w pamięci - rzecz jasna okazało się, że wcale nie jest takie cudowne jak zapamiętałam...

Ostatnio nie słucham Linkin Park jakoś strasznie dużo, ale bardzo chętnie posłuchałam "Recharged" kiedy już wydadzą tę płytę z remiksami. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i będzie chociaż w połowie tak dobra jak "Reanimation".


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lotta
Producent
Producent



Dołączył: 01 Lut 2013
Posty: 280
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Nie 14:01, 06 Paź 2013    Temat postu:

Lorelai napisał:
Lotta napisał:
Jest jednak rzecz związana z nimi, która jest tak okropna, że aż mam dreszcze. FANFIKSZON! Serio - kiedyś natrafiłam na takie opowiadanko o nich (i nie tylko), że później nie mogłam dojść do siebie przez jakiś czas. Dlatego radzę nie czytać takich rzeczy - zwłaszcza ich fanom.
Było aż tak złe czy aż tak dobre? Razz

Hahaha! Oczywiście, że było fatalne!

I już sobie przypomniałam jakie 'With yuo' lubię. To był po prostu remix. O ten!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
CarpeDiem
Wirtuoz
Wirtuoz



Dołączył: 15 Lut 2012
Posty: 1085
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Serce Piekła
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Śro 14:48, 09 Paź 2013    Temat postu:

Oo!!! Ubóstwiam ich! Od zawsze ich znam. Właściwie to odkąd pamiętam. Może nie znam wszystkich ich piosenek, ale znaczną większość słyszałam to tu, to tam!

Najbardziej uwielbiam:
    ~ Burn it Down
    ~ Castle of Glass
    ~ In my remains
    ~ A that nerer comes
    ~ Lost in the echo
    ~ New Divide
    ~ Powerless


Jest ich jeszcze kilka, ale tych słucham wręcz nałogowo! *.*


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez CarpeDiem dnia Śro 14:49, 09 Paź 2013, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lorelai
Wielbiciel muzyki
Wielbiciel muzyki



Dołączył: 21 Kwi 2012
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Kobieta

PostWysłany: Sob 19:24, 02 Lis 2013    Temat postu:

Bardzo pobieżnie przesłuchałam "Recharged" i jakoś nie skaczę z radości przy piosenkach z tej płyty. To znaczy... tak na serio podoba mi się jedynie remiks, w którym jest Ryu i reboot w wykonaniu Ricka Rubina. Do reszty spróbuję się jeszcze przekonać.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.cantabile.fora.pl Strona Główna -> Rock / Rock Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Theme xand created by spleen & Programosy.
Regulamin